La FAVM passa dels 3.200 veïns associats

Aquest és el nombre més elevat d’associats des del naixement de la federació

En el darrer recompte fet ara fa uns dies es va arribar a la suma de que el nombre total d’associats és de 3.202. Aquesta és la xifra més alta des de que va néixer la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró, FAVM, a l’any 1991.

Desde la federació es veu amb molts bons ulls aquest fet, ja que tot i que la ciutat va tenint nous barris i la població de la ciutat creix cada dia més i aquest creixement d’associats hauria de ser lògic, en el moment actual que vivim on la vitalitat del moviment veïnal del anys setanta ja no hi és i cada vegada costa més trobar partipació ciutadana, suposa un gran mèrit aquest augment d’associats.

Avantages múltiples I preu reduït
Alhora d’associar-se cada associació veïnal té els seus avantatges i serveis particulars, així com la quota que han de pagar els seus associats, actulamnet els preus oscil·len entre els tres i deu euros. Tot i això en línies generals tots els associats tenen i gaudeixen dels mateixos descomptes en les activitats organitzades per la federació (tallers, cursos, sortides ..etc).

A més d’aixo tots els associats reben els programes dels actes o festes de l’associació a casa i tenen dret a participar a les assembleas i ser escollits per la junta de cada associació. L’última avantatge que tenen els associats des de fa unes setmanes és que tenen una primera consulta gratuïta i un 50% de descompte en la segona en un bufet d’advocats de la ciutat que fa poques dates va firmar un acord amb la FAVM.