El nou Pla Jove x Mataró es posa en marxa

El nou Pla compta amb 90 propostes algunes d’elles fetes pels mateixos joves

L’ajuntament de Mataró posa en marxa el Pla Jove x Mataró que conté 90 propostes per dur-se a terme del 2005 fins el 2008. El Pla té com a objectiu dotar al jovent de Mataró de tots els recursos possibles perquè aquests puguin trobar solucions i ajuda davant dels seus principals problemes, com poden ser l’habitatge, l’entrada al món laboral, la promoció de nous valors artístics juvenils o espais de trobada i de lleure.

El Pla està dividit en quatre seccions segons el contingut de les propostes:

La primera secció anomenada xViure vol ajudar als joves a l’accés a l’habitatge, al treball i facilitar lús del tranport públic per gaudir d’una plena independència i autonomia.

El segon apartat anomenat xCrear vol donar suport als joves creadors d’art tant en la seva formació com en la producció de la seva obra.

La tercera secció que és la xActivar vol posar a l’abast del jovent activitats esportives i d’oci per tal que aquests hi puguin dedicar el seu temps lliure.

La última secció es la xDecidir intentarà motivar i implicar a la gent jove en el moviment associatiu i a que tinguin veu i decisió alhora de resoldre els seus problemes.