Demanen el recolzament de l’ajuntament al poble Tamassint

La Comissió de solidaritat amb el poble rifeny entrega un manifest a l’ajuntament demanant que intervingui davant la Generalitat

Una manifestació ha mostrat avui la solidaritat d’un col·lectiu de ciutadans de Mataró amb la situació que viu actualment el poble Tamassint. La concentració, que segons l’organització ha aplegat a més de dues-centes persones, a volgut conscienciar a la societat de la situació d’injustícia i repressió que està vivint el poble Tamassint després del terratrèmol que va patir el febrer del 2004 i la incapacitat del Govern de fer front a la situació.

Per aquest motiu, la Comissió de solidaritat amb el poble rifeny ha fet entrega al Govern municipal d’un manifest on se li demana la seva intervenció davant de la Generalitat per poder solucionar el problema. En aquest sentit, el manifest diu: “Donada la implicació de Mataró en la solidaritat amb el poble rifeny demanem al Govern municipal que prengui consciència d’aquesta situació i faci les gestions necessàries davant el Govern de la Generalitat per demanar explicacions sobre aquests fets a les autoritats marroquines”.

La situació que viu el poble Tamassint actualment és especialment delicada, ja que les vagues i protestes contra el govern incapaç de reconstruir la situació han comportat una dura repressió i, com manifesta la comissió, un “estat de setge”.