La platja està preparada per la temporada de bany

Enguany s’ha anticipat els serveis als banyistes pel bon temps

Des del passat 1 de maig, les platges de Mataró estan preparades per acollir els banyistes. Aquesta any, l’adequació de la platja per el gaudi dels banyistes s’ha avançat a causa del bon temps. Així doncs, ja s’han instal·lat les dutxes, papereres i passarel·les, i s’han activat els treballs setmanals de neteja de la sorra. També s’han instal·lat les guinguetes d’entrepants i begudes, sis i cinc respectivament.

Com a declarat el regidor Genís Bargalló: "la platja està preparada perquè els banyistes hi vagin". Així doncs, les platges de Mataró disposen de serveis de manteniment, neteja, vigilància, seguretat i mobilitat, fins l’1 d’octubre, data en la que es donarà per finalitzada la temporada de bany. Per la temporada alta, entre l’1 de juny i l’11 de setembre, la neteja de la platja serà diària. Durant aquest període també es realitzaran tasques de neteja del litoral amb un vaixell.

Socorristes i Policia
La Creu Roja prestarà servei diari de vigilància de platges —del 18 de juny al 4 de setembre—, amb setze socorristes, 2 llocs de socors, 2 torres de vigilància i 3 cadires obertes. L’horari de vigilància serà ininterromput de les 10 del matí a les 7 de la tarda. També la policia local desplega 5 agents, que es desplaçaran per la zona de bany en bicicleta, des d’aquest dilluns, 16 de maig, fins el proper 15 de setembre.

Anar a la platja en Bus
El Bus Platja reemprendrà els seus serveis a partir de Sant Joan. El mateix 24 de juny, i fins el 28 d’agost funcionarà aquesta línia especial de Mataró Bus, que es reforçarà i allargarà el seu servei la nit del 27 de juliol, per acollir la riuada de gent que baixa a veure els Castell de Focs, per les Santes.