El jutge processa per estafa l’antiga direcció de la Fundació Maresme

L’exdirecció està acusada d’embutxacar-se 600.000 euros de la Fundació

El Jutjat de primera instància número 3 de Mataró ha dictat un acte de processament contra els exdirectius de la Fundació Maresme, d'atenció a joves disminuïts, acusats dels delictes d'estafa, apropiació indeguda i falsedat documental.

Segons un comunicat del Col·lectiu Ronda, els processats són J.G.M., exdirector gerent, i A.T.R., exresponsable de comptabilitat de la Fundació Maresme de Mataró, així com a les seves respectives dones. El jutge ha considerat que queda provada l'existència dels delictes denunciats, arran de la querella presentada per l'entitat.

Acusats d’embutxacar-se 600.000 euros
Segons la mateixa entitat denunciant, la Fundació Maresme assegura que els antics responsable de l'economia de la Fundació Maresme es van embutxacar més de 601.000 euros, quantitat que ha estat difícil de verificar pel jutge perquè havien desaparegut els arxius de comptabilitat.

La Fundació Maresme, ubicada a Mataró, atén actualment 391 nois i noies amb diferents graus de disminució psíquica i des de la seva fundació el 1966 treballa per a la normalització i integració d'aquestes persones en la societat a part de millorar la seva qualitat de vida.