Les platges del Maresme no disposaran de sorra abans de la temporada de bany

El Ministeri de Medi Ambient no adjudicarà les obres fins el 23 de juny

El passat diumenge, la Plataforma per la Defensa i la Recuperació de la Platja de Cabrera de Mar va fer una concentració a la carretera N-II, entre Cabrera de Mar i l'entrada de Mataró, per reivindicar la recuperació de la sorra de la platja abans de la temporada de bany.

Segons membres d'aquesta organització durant tot l'hivern han estat intentat contactar amb les administracions que els van prometre la recuperació de la platja abans de l'estiu, i manifesten no haver rebut mai resposta concreta sobre l'execució d'aquest projecte.

Sense sorra per l’estiu
L’acte de protesta s’ha produit poc després que els alcaldes de Cabrera, Vilassar de Mar i Premià de Mar hagin mostrat la seva decepció pel fet que el Ministeri de Medi Ambient no té previst adjudicar les obres del projecte fins el 23 de juny. D’aquesta manera, el trasvassament de sorra no es podrà dur a terme fins ben entrat l’estiu, amb el corresponent perjudici que això suposarà per als ciutadans de les tres poblacions afectades. A més, el temps necessari per a l’execució del projecte fa preveure que al setembre encara s’estarà abocant sorra.

Els veïns, que es manifesten sota el lema ‘Ja n'hi ha prou de mentides, sorra ja’, es mostren indignats amb les administracions, que han incomplert la promesa de recuperar la sorra de platges del Maresme abans de l'estiu.