Les Aules Sènior celebren el 25è aniversari omplint l’Ajuntament

L’alcalde felicita la tasca de l’entitat ‘enriquint la ciutat’

Quan el rellotge encara no marcaven les set del vespre, la sala de sessions de l’ajuntament ja es trobava plena, la majoria de les persones presents n’eren socis de les Aules Sènior de Mataró. Entitat que amb aquest acte institucional celebrava l’apoteosi dels seus 25 anys d’existència.

L’acte va estar encapçalat per una taula presidida per l’alcalde de la ciutat, que va felicitar l’entitat per la tasca d’ensenyar i així enriquir la ciutat, també per la presidenta de les Aules Sènior, Maria Lluïsa Circuns, que va recordar la seva predecessora, Rita Ribas, amb un clamat aplaudiment, i pel regidor de Benestar Social i Nova Ciutadania, Oriol Batista.

Va ser un dels professors que imparteix classes de llengua a les Aules Sènior, Josep Maria Guanyabens, l’encarregat de glosar els 25 anys d’història de l’entitat en una clase magistral, en la que va recordar l’esperit pioner de les Aules, allà al 1980 al mes de novembre quan van ser inaugurades. Les aules actualment disposen d’uns 800 socis i realitzen cursos de formació cultural, sobretot de llengua, i cursos culturals, principalment tallers de manualitats diverses. A part, des de l’entitat també es duen a terme sortides i excursions, que tenen una bona acollida entre els socis d’aquesta entitat formada per i per la gent gran.