El animals del Parc de les Aus es manifesten a Barcelona

Treballadors i animals protesten davant la Generalitat i l’Audiència Provincial

Uns 20 treballadors del Parc de les Aus es van manifestar, ahir dimecres, des de la plaça Catalunya fins a l'Audiència Provincial de Barcelona, acompanyats de diversos animals del recinte, en protesta pel tancament de les instal·lacions de Vilassar de Mar.

Els manifestants, acompanyats d'un poni, una cabreta, algunes aus tropicals, una tortuga i un gall dindi real, s'han passejat silenciosament per alguns carrers de Barcelona fins a la plaça Sant Jaume, on han llegit un manifest en contra del tancament del recinte. Posteriorment han entregat el manifest en la Generalitat, gest que després han repetit a la seu de l'Audiència Provincial de Barcelona.

Més manifestacions cada dimecres
Els treballadors ja han anunciat que cada dimecres realitzaran una manifestació o acte a favor de la conservació del parc en alguna localitat, i avui li ha tocat el torn a l'Audiència de Barcelona, que va dictar la sentència de desallotjament, i probablement en la pròxima ocasió serà als jutjats de Mataró.

L'alcalde de Vilassar de Mar, Pere Almera, ja ha manifestat la voluntat del consistori de fer de mediador entre les parts enfrontades, la propietària dels terrenys i del parc, i la usufructuària dels terrenys.