Es signa la cessió dels terrenys pel nou parc de Bombers

Un conveni signat per Baron i el secretari de Seguretat Pública de la Generalitat posa la parcel·la en mans de la Generalitat

El nou parc de bombers ja és una mica més a prop de la ciutat després de la cessió definitiva per part de l’Ajuntament dels terrenys de titularitat municipal on s’han de construir les noves instal·lacions a la Generalitat. Aquesta es va fer efectiva ahir al migdia, amb la signatura del conveni que estableix la cessió per part de l’alcalde, Joan Antoni Baron, i el secretari de Seguretat Pública de la Generalitat, Joan Delort.

La parcel·la on es construirà el nou parc de bombers és de 4.570 m2, i anteriorment havia servit per allotjar l’antic viver municipal. L’espai dedicat a l’edifici serà de 1.500m2 que acolliran l’actual cos de 42 bombers funcionaris i 17 de voluntaris, així com els 8 vehicles als quals se’ls hi destinaran 700 m2. El terreny queda delimitat per Camí del Mig, la riera d’Argentona i la via Sèrgia.

Es preveu que el nou parc de bombers pugui entrar en funcionament el proper 2006 després d’una inversió de 1’2 milions d’euros que finançarà íntegrament la Generalitat.