Mataró s'afegeix al dol oficial fins al 6 de juny

Banderes a mig pal i crespons negres per recordar totes les morts de la Covid-19 durant 10 dies

Mataró Dol

La ciutat de Mataró comença aquest dimecres 10 dies de dol oficial. Una mostra de record que s'ha exemplificat en el minut de silenci que s'ha fet al punt de les dotze del migdia al davant de l'Ajuntament, i que la gent estava cridada a fer-lo des de les seves cases o llocs de treball.

D'aquesta manera, Mataró se suma al dol oficial decretat pel Consell de Ministres, recollit al BOE A-2020-5316 així com al Decret 58/2020 de la Generalitat de Catalunya. Aquest dol, el més llarg de la història democràtica del país, comença el 27 de maig i finalitza el dia 6 de juny.

Mataró Dol

L’alcalde de Mataró David Bote i els portaveus dels grups municipals amb representació a l’Ajuntament han fet avui 27 de maig, al punt de les dotze del migdia, el minut de silenci oficial per les víctimes de la COVID-19

Durant aquestes dies de dol, les banderes exteriors dels edificis municipals i la que es troba a la plaça de Santa Anna onejaran a mig pal i a les banderes interiors del Saló de Sessions s’han posat crespons negres.

La Junta de Portaveus del 21 d’abril ja va acordar per unanimitat que les banderes de l’edifici de l’Ajuntament i de Via Pública onegin a mig pal com a símbol de dol per totes les persones que han mort a causa de la Covid-19.