Mataró ja frega el miler de denúncies per no respectar el confinament

Just abans d'un cap de setmana que seria "operació sortida" és important recordar la importància del confinament

Controls confinament policia

Segueixen pujant a Mataró les denúncies per no complir correctament les restriccions de mobilitat decretades per l'estat d'alarma i, si no canvia bruscament la tendència, aquest cap de setmana superaran el miler.

Tot i això, és cert que cada cop la gent és més coneixedora del què pot fer i del què no, i fins i tot com explicava a l'ACN el sotsinspector de la Policia Local de Mataró, Juan Manuel García Moyano, estan notant que la "resistència no existeix". "La gent obeeix, ho assumeixen", i fins i tot després de la denúncia hi ha gent que els demana perdó.

Des del 14 de març s'han interposat 956 denúncies administratives i 8 de judicials

Controls confinament policia

Recordeu que per acabar de frenar la corba de casos i contribuir entre tots a aturar la pandèmia del Coronavirus és molt important respectar el confinament, reduir els contactes socials i la mobilitat. Des de l'Ajuntament es recorda que la compra d’aliments, medicaments o d’altres béns de primera necessitat no pot ser una excusa "per sortir contínuament al carrer, romandre-hi durant llarg temps o allunyar-se del domicili". D'aquesta manera, recomanen que s'intenint agrupar les compres imprescindibles i no "sortir més d'una o dues vegades a la setmana".

Les sancions poden anar dels 600 als 30.000 €

ACTUALITZEM LES PREGUNTES FREQÜÈNTS DE PROTECCIÓ CIVIL