Sisena edició de la Mataró X Trail Series Run

El diumenge 16 de febrer se celebra una prova que cada any guanya més adeptes i que planteja fins a tres circuits pels corriols del municipi

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 06 Febrer 2020 11:06

Ciutat 2017/2020, MOU-TE XTRAIL MATARÓ

Córrer per la muntanya és un esport que cada vegada té més aficionats. Per aquesta raó, la Mataró X Trail Series Run és una de les proves més esperades de l'any per molta gent de dins i fora la comarca. I és que, a més de ser una cursa amb caràcter solidari, es fa per alguns dels corriols amb més màgia del Maresme i planteja tres itineraris diferents, adaptats a les necessitats dels atletes.

A hores d'ara, els corredors estan d'enhorabona, ja que la sisena edició de l'esdeveniment és a tocar: se celebrarà el diumenge 16 de febrer, amb sortida i arribada a l'Estadi d'Atletisme de Mataró.

L'avantatge de la immediatesa de la Serralada Prelitoral i el contorn de turons de la ciutat són els punts a favor d'aquesta prova, durant la qual es podrà gaudir a tota velocitat d'indrets com la font d'en Ninus, la Cornisa, la plana del Pou de Plata, Can Cabanyes, Dosrius o el torrent d'en Manyans.

Com t'hi pots inscriure?

Les inscripcions, que estaran obertes fins al 10 de febrer a mitjanit, donen l'opció als corredors d'apuntar-se a un dels tres recorreguts dissenyats per l'organització: short (9 quilòmetres), trail (14 quilòmetres) i Xtrem (26 quilòmetres).
Els preus oscil·len entre els 18 euros i els 32 euros, tot i que també hi ha la possibilitat de comprar un abonament per inscriure's a les altres dues curses X Trail Series, que se celebren a Alella (el 22 de març) i a Camprodon (el 3 de maig). Una última opció és participar-hi de forma gratuïta; només cal que tu o el teu acompanyant formi part de l'equip de les tasques d'avituallament, control i entrega de dorsals d'alguna de les curses.

Tret de sortida
Les tres curses (short, trail i xtrem) començaran a partir de les 9 h

Ciutat 2017/2020, MOU-TE XTRAIL MATARÓ

Durant la prova es podrà gaudir a tota velocitat del contorn dels turons de la ciutat.