La pista polivalent coberta de Cerdanyola estarà llesta a finals de març

Les obres del nou equipament suposen una inversió de gairebé 900 mil euros

Pista coberta Cerdanyola

La nova pista polivalent coberta de Cerdanyola avança a bon ritme i es preveu que estigui enllestida a finals de març. L’equipament ubicat a la cantonada del Camí del Mig amb el carrer de l’Estadi estarà integrat a la Zona Esportiva Municipal de Cerdanyola en l’espai que ocupava el Camp Municipal de Futbol de l’Enric Pujol.

La pista es destinarà a usos esportius i tindrà un espai cobert de 45 x 35 m amb una superfície de 1.575 m². Està previst que es pugui utilitzar per a una pista longitudinal de futbol sala o handbol (40x20 m), o dues pistes transversals de bàsquet (28x15 m). Per això, s’equiparà amb quatre cistelles de bàsquet i dues porteries. A més a més, també es preveu el seu ús per a altres activitats, amb un aforament màxim de 3.150 persones.

Pista coberta Cerdanyola

Accessos i serveis

Hi haurà dues entrades, una al carrer de l’Estadi, i una rampa des del Camí del Mig. A l’exterior de la pista hi haurà dos lavabos públics i un magatzem, ubicats en un edifici auxiliar. L’enllumenat de la pista serà amb projectors led.

Les obres, executades per l’empresa Vialitat i Serveis SL, tenen un import de 880.877,60 € (IVA inclòs), dels quals 385.000 € estan subvencionats pel programa d’ajuts de la Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona. La construcció d’aquesta pista és una de les accions incloses al Pla d’Actuació Integral de Cerdanyola.