Mataró millorarà la seguretat de les escoles davant l'onada de robatoris

Les primeres actuacions seran a les escoles del Camí del Mig, Peramàs i Mar Mediterrània

Reunió de seguretat

Dimecres s'ha celebrat una reunió amb l'objectiu abordar de manera conjunta els robatoris que s’han produït els últims mesos a les escoles de la ciutat. Van assistir-hi representants de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, els centres educatius, el Departament d'Educació de la Generalitat i la Regidoria d’Educació i altres serveis de l'Ajuntament.

Després de la reunió, Anna Villarreal, regidora de Seguretat Pública, va explicar que s'aplicaran diverses mesures, com per exemple la revisió del sistema d'alarmes, l'augment de sensors i càmeres, el reforç de portes i finestres dels equipaments i la millora del sistema d'autoprotecció de cada centre amb formacions al personal, i es prioritzarà les escoles més vulnerables.

Des de Serveis Territorials ja s'ha lliurat una primera partida extraordinària per reposar tot el material que els lladres van sostraure a les escoles, que era una de les principals demandes dels centres i les famílies.

Aquest divendres, l'Ajuntament es reunirà amb les escoles de Peramàs, Camí del Mig i l'Institut Escola Mar Mediterrània, que són els centres que més danys han patit  fins ara.