El Casal de Joventut es convertirà en un Telecentre

La Diputació paga 32.000 euros per l’adequació de l’espai

L'adequació del Casal de Joves de Mataró en Telecentre espai juvenil, una zona pensada per acostar les noves tecnologies als joves, la pagarà la Diputació de Barcelona amb una dotació de 32.000 euros que ha concedit aquest matí, per mitjà de la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament.

El pacte de col·laboració ha estat firmat aquest matí en el mateix Casal entre la diputada d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Imma Moraleda, i l'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron. L’entrada en funcionament d’aquest Telecentre serà, segons va exposar la regidora de joventut, Alicia Romero, un del plats forts en materia juvenil a la ciutat, conjuntament amb l’arrencada de la casa de la música i, més endavant, el centre de Can Xalan.

Millora d’equipaments
Aquest conveni s'emmarca en un programa d'inversions d'equipaments juvenils de la Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat (XBMQ) i a més s'adequa a les directrius de l'Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, que estableix com a principal objectiu la millora dels equipaments municipals de joventut i l'assessorament dels consistoris sobre activitats que es poden realitzar en aquests espais.