L'antiga Presó de Mataró, protagonista del Vi Novell 2019

Aquest any se n'han elaborat 1.500 ampolles, 700 més que el 2018

Vi Novell 2019

El Vi Novell Mataró 2019 ja es pot trobar als cellers Monserrat, Can Monserrat i Celler Castellví, tal com anticipa la branca de pi penjada damunt la porta de cada establiment. Aquest any s'ha ampliat la seva producció en 700 ampolles respecte al 2018, elaborant fins a 1.500 ampolles.

Aquesta iniciativa, la qual promouen els cellers des de fa 22 anys, compta també amb la col·laboració d'un artista local per a crear-ne l'etiqueta. El format és lliure però té una condició: que estigui inspirada en algun element de Mataró. Aquest any l'encarregat de posar-hi color ha estat Josep Maria Codina, qui ha escollit com a motiu l'antiga Presó de Mataró.

Vi Novell 2019

L'any 2017, la Presó de Mataró, edifici obra d'Elies Rogent, va complir 50 anys de la fi del seu ús penitenciari. Actualment, i després de la rehabilitació, la intenció de l'Ajuntament és que es converteixi en un espai polivalent dedicat al món de l'art.

Vi jove i afruitat

El Vi Novell Mataró 2019 és un vi negre monovarietal d'Ull de Llebre, procedent de la Vinya de Mas Castells de la Guàrdia dels Prats (Montblanc) i elaborat al Celler Mas Foraster (DO Conca de Barberà). Del vi, de color robí intens i brillant, en destaca “un aroma fresc de fruita vermella, amb notes làctiques”. “Llaminer en boca, persistent i fresc, és un vi per gaudir en qualsevol moment i que marida molt bé amb embotits, formatges i carns a la brasa”, afegeixen. 

Les ampolles es comercialitzen al preu de 5,20 €

Vi Novell 2019