Tsunamidaritat recull fons per Àsia

Una jornada solidària vol recaptar ajudes pels damnificats del Tsunami

Ja fa més d’un mes de la tragèdia del tsunami al sud-est asiàtic, però les seves horribles conseqüències i el nombre de morts que ha generat segueixen augmentant. Per aquest motiu, el dissabte dia 12 de febrer Mataró serà escenari d’una campanya anomenada Tsunamidaritat, Mataró amb Àsia, destinada a recaptar fons per ajudar a les víctimes d’aquest desastre natural.

Durant tot el dissabte, des de les deu del matí i fins les sis de la tarda, seran diverses les activitats que s’han organitzat. La que es considera l’activitat estrella, aquella que pot ajudar a recaptar més diners, és l’iniciativa 1€ x Àsia, consistent a omplir amb monedes d’aquesta quantitat la paraula que dóna nom a l’iniciativa, Tsunamidaritat.

Però també s’han organitzat activitats de caire esportiu, infantils i juvenils i de música i teatre. D’entre totes destaquen: un 3x3 de bàsquet amb presència de jugadors d’elit a la plaça Santa Anna; diversos tallers com el de maquillatge, el d’aigua o el conta contes al Passeig Carles Padrós; i actuacions musicals i de teatre com les de Posa’t el nas marrano, Pallases La Repera, Bazucada, Quadre flamenco, l’Aula de Teatre de Mataró, Antidelirium, Azhar, OKB… que es podran veure en el Parc de Cerdanyola.

La jornada solidària arribarà a la seva fi el 2/4 de 9 del vespre, amb una concentració al davant de l’Ajuntament.