Tot a punt per a la Marxa Solidària de l'AGIM

La Caminada, que té com a objectiu la inclusió de persones amb diversitat funcional, serà el diumenge 13 d'octubre

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 04 Octubre 2019 11:44

Ciutat 2017/2019, mou-te agim

Aquest any, l'AGIM (Associació Grup Integrador de Minusvàlids de Mataró i el Maresme) organitza la seva VI Marxa Solidària. L'entitat té com a objectiu promoure l'autonomia de les persones oferint suport personalitzat i grupal a tothom que hagi patit un ictus o tingui alguna malaltia neurodegenerativa o discapacitat física.

Amb el missatge "Avançar junts ens pot fer arribar més lluny", ja fa sis anys que l'AGIM organitza una marxa a Mataró, amb la voluntat de sensibilitzar la població sobre la realitat i les possibilitats de les persones amb diversitat funcional.

Ciutat 2017/2019, logo moute amb cor

La marxa

La voluntat de l’AGIM és que tant persones amb diversitat funcional com sense puguin compartir una activitat i, així, donar a conèixer l’entitat i la tasca que realitza. I com que es tracta d'una marxa inclusiva, tindrà una peculiaritat: tots els participants sortiran a la vegada i s’intentarà seguir el ritme que marcarà una bandera de l’AGIM.

La marxa serà el 13 d’octubre. L’itinerari és de 7 km, aproximadament. La sortida serà des del Nou Parc Central, a les 9 h, passarà pel passeig Marítim i arribarà a la plaça Santa Anna a les 12 h. Al punt final de la cam

L'AGIM ofereix serveis i activitats terapèutiques, lúdiques, formatives i esportives, així com suport psicològic extern, informació i orientació, i servei de transport adaptat.

Ciutat 2017/2019, mou-te agim

Com hi puc participar?
El període d’inscripcions a la marxa està obert fins al mateix dia. Els interessats poden apuntar-s'hi a diferents punts de la ciutat:
· Seu de l’entitat AGIM, al c/Josep Monserrat i Cuadrada, 37 (de dilluns a divendres, de 16.15 a 19 h).
· Milar Electrodomèstics, al c/ del Músic Jaume Isern, 14 (en horari de botiga)
· Nou Parc Central, el mateix dia de la marxa (de 8.30 a 9 h).