Inscripcions obertes per a la Marxa de Sant Jordi

Aquest any la marxa solidària organitzada per la UEC en benefici de Càritas serà el diumenge 28 d’abril

  • Cugat Comas // Fotos: cedides
  • Dijous, 18 abril 2019 11:46

Ciutat 2017/2019, marxa sant jordi

Com ja és tradició a la nostra ciutat, la Unió Excursionista de Catalunya de Mataró, amb la col·laboració de la FEEC, Càritas de Mataró i la Direcció d'Esports de l’Ajuntament de Mataró,  organitza la Marxa de Sant Jordi pels voltants de la diada. Enguany l’esdeveniment arriba a la 24a edició.


Els objectius principals són promoure l’esport, els hàbits saludables, la solidaritat, la sostenibilitat i el respecte pel medi natural, i recaptar diners (1 € per cada participant), que aniran destinats a Càritas Interparroquial de Mataró.

El recorregut serà circular, com sempre, amb sortida i arribada al Parc Forestal de Mataró. La marxa passarà pels municipis de Mataró, Argentona i Dosrius. Hi haurà dos recorreguts, perquè cadascú pugui participar en el que se senti més a gust. La curta consta de 12 km i 500 m de desnivell positiu acumulat, mentre que la llarga té 20 km i 950 m de desnivell.

Per poder participar en la marxa cal inscriure-s'hi. Es pot fer través de la web de la UEC o de manera presencial a l’entitat. Seguint els criteris de sostenibilitat, les places són limitades a 300 participants. Estigueu atents i no us quedeu sense la vostra!
Si no es vol fer la marxa però es vol col·laborar de manera diferent, es poden portar aliments tant a la UEC com a la sortida de la marxa.

Ciutat 2017/2019, marxa sant jordi

MÉS INFORMACIÓ:

# INSCRIPCIONS
Online fins al 26 d’abril (www.uecmataro.org) o presencialment fins al 27 d’abril al local o el mateix dia 1 h abans de la sortida.
# HORARIS
7.30 h Recollida acreditació; 8.30 h Sortida marxes; 14 h Final.
# PREUS
Socis adults: 8 euros; socis menors de 12 anys: 4 euros. No socis adults: 13 euros; no socis menors de 12 anys: 6 euros. Per a incripcions just abans de la sortida: 16 euros.