L’Ajuntament convoca 19 places d’agents de Policia Local

Es tracta d'una de les convocatòries més nombroses de la història del cos

Policia Local

La Junta de Govern va aprovar el passat dilluns la convocatòria de 19 places per a nous agents de la Policia Local: 13 es cobriran amb oposició lliure i 6 estan reservades per a mobilitat horitzontal (agents de policia procedents d’altres municipis).

Amb aquesta convocatòria es podran cobrir les vacants existents actualment al cos i les que es preveu que es generin al llarg d’aquest any (la majoria de les quals per jubilació). El pla s'emmarca en l’oferta d’ocupació pública de l'Ajuntament de Mataró aprovada per al 2019, que preveu 50 places de diferent tipologia.

Està previst que el procés de selecció finalitzi a l’estiu, per tal que els futurs agents que ho necessitin puguin iniciar el curs de formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya al setembre.

Tota l'oferta d’ocupació pública es pot consultar a l’apartat 'Treballa a l'Ajuntament' del web municipal. Amb l’objectiu d’estabilitzar la plantilla, l’Ajuntament ja va aprovar a principis d’any una oferta d’ocupació pública de 198 places a cobrir de forma definitiva durant els propers tres anys.