Sílvia Serra revalida la victòria a l’SpAm

La candidatura encapçalada per l’actual presidenta de la Societat Protectora d’Animals de Mataró ha aconseguit el 79,62% dels vots

Mataroni de l'Any 2015, Silvia Serra

Sílvia Serra revalida la victòria a l’SpAm. L’actual presidenta de la protectora d’animals de Mataró ha guanyat les eleccions, celebrades el passat divendres, amb el 79,62% dels vots de l’assemblea. Per la seva part, la candidatura “Obrim l’SpAm”, que lidera Antonieta Spedalieri, va obtenir 42 vots (el 20,38%) restant.  

Serra va fer una crida per “treballar conjuntament en la consolidació del paper proteccionista de l’entitat i en seguir donant resposta a les necessitats que presenten els animals abandonats a la nostra societat”.  

La Junta que dirigirà l’SpAm els propers anys està també formada per Núria García i Amat, vicepresidenta; Marta Masmitjà, tresorera; Roser Elias, secretària; Marina Valls, Àfrica Arroyo i Irene Mainat, vocals.

Sis objectius

La candidatura es presentava amb sis objectius:

1. Refermar l’entitat com a referent del proteccionisme, paper que ha d’estar en mans de protectores i no en les de empreses privades.

2. Seguir treballant per tal que el nou Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Mataró sigui una realitat, aconseguint que els animals de Mataró es quedin a la ciutat.

3. Dotar a l’entitat d’un espai propi amb tots els requisits pel benestar animal, amb un pla d’estalvi anual que el faci possible.

4. El compromís amb els gats del carrer de Mataró amb l’adequada aplicació del CER (Captura, Esterilització i Retorn).

5. Organització del voluntariat amb l’aplicació d’un nou Pla, la incorporació de la figura del coordinador i la creació de comissions de treball que permetin una col·laboració més eficaç.

6. Compromís amb la transparència financera i promoure una participació més activa de tots els socis i sòcies.