Nova edició del MasterXef Júnior de la Unió de Botiguers

La Plaça Gran acull aquest dissabte a partir d'un quart d'onze del matí un taller de cuina per als més petits

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 28 Març 2019 15:21

Ciutat 2017/2019, master xef mataroLa Unió de Botiguers organitza aquest dissabte, per tercer any consecutiu,  el seu Taller de Cuina particular. A partir d'un quart d'onze del matí, la Plaça Gran de Mataró serà l'escenari  d'aquesta activitat dirigida a tota la família, on nens i nenes, amb la col·laboració dels seus pares, aprendran nocions bàsiques de gastronomia.

L’activitat consta de dues sessions d'una hora i mitja de durada. L'objectiu és que els més petits aprenguin a fer un ús actiu i conscient dels cinc sentits a través de la transformació dels productes, així com també despertar la seva curiositat i afavorir que estableixin una cultura gastronòmica amb la matèria primera de proximitat.

La Setmana del Comerç

Aquest MasterXef Júnior local s'emmarca dins la tercera edició de la Setmana del Comerç, que té lloc durant tota aquesta setmana. La iniciativa pretén ser un punt de trobada amb el sector i combina espais d’intercanvi d’experiències, plataformes de reflexió i espais de foment d’idees i activitats.