L’SpAm es prepara per renovar junta directiva amb una candidatura alternativa

Per primera vegada a la història de la Societat Protectora d'Animals de Mataró, un segon equip format per socis i voluntaris de l’entitat intentarà guanyar l’actual presidenta, Sílvia Serra, a les eleccions.

Cal Pilé Gossos

La Societat Protectora d'Animals de Mataró celebrarà el proper 29 de març eleccions amb dues candidatures: una liderada per l’actual presidenta de l’entitat, Sílvia Serra, i una altra encapçalada per Antonietta Spedalieri. De fet, es tracta de la primera vegada a la història de l’SpAm que es presenta un equip alternatiu per substituir l’actual junta directiva.

La nova candidatura porta per nom “Obrim l’SpAm” i es posa en marxa “pel desig d’aquests socis de contribuir al creixement de l’associació com a entitat que persegueix el benestar animal i l’educació en una cultura de respecte cap als éssers vius”. En aquest sentit, l’agrupació liderada per Spedalieri denuncia que “en els últims anys, el clima entre direcció, socis i voluntaris no ha estat el més adequat”, fet que s’ha vist reflectit en “el funcionament de l’entitat i la manca de transparència”.

Per una major implicació dels socis

Actualment, l’SpAm compta amb 50 anys d’història i més de 800 socis. Amb “Obrim l’SpAm”, l’entitat acull una nova proposta de gestió, que advoca per “una millor administració dels recursos, una major implicació de tots els que formen l’associació i la creació d’una ambient menys conflictiu”. Paral·lelament a les eleccions, la societat també preveu aprovar el mateix 29 de març els comptes del 2018, la memòria d’activitat, i el pressupost i programa d’activitats per al 2019.