Es prepara una bicicletada contra l’especulació a Mataró

La passejada que visitarà diversos barris serà informativa a més de reivindicativa

Es prepara una bicicletada popular pel proper dissabte 22 de gener, que a més de recórrer la ciutat sobre rodes, sense contaminar, es dedicarà a explicar com prolifera l’especulació a la nostra ciutat, com anuncien els promotors de l’acte el col·lectiu musaik.

La bicicletada contra l’especulació serà una passejada per diferents barris de la ciutat, començant pel casc antic, passant per Rocafonda, Cirera, Cerdanyola i l’Eixample, per acabar al peu del que serà una de les quatre torres d’onze pisos que dibuixaran el futur front marítim de Mataró.

Recorregut per la ciutat
Cadascuna de les parades del recorregut, una a cada barri, seran rebudes pels representants d’assciacions de veïns o col·lectius de la ciutat, que desgranaran les diverses actuacions urbanístiques que es volen dur a terme a cada indret.

La cita és a la plaça de l’ajuntament, a dos quarts de deu del dissabte 22 de gener, on s’iniciarà la jornada amb un esmorzar. Els organitzadors disposen d’un mapa de la ciutat, on hi ha reflexada els punts calents de l’especulació a la ciutat, que s’està omplint amb la col·laboració dels ciutadans des de fa mig any.