25 anys i un gir de 180 graus

Mascotas Mataró es renova per celebrar el quart de segle. Ens ho explica la seva propietària, Carme López

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 24 Gener 2019 12:15

Ciutat 2017/2019, carme lopez


Sempre has treballat en aquest gremi vinculat a les mascotes?

No, abans era perruquera de persones, però sempre havia tingut interès pel món animal, i quan va sorgir l'oportunitat de poder dedicar-m’hi, junt amb el meu marit, la vam aprofitar.
Què et va suposar aquest gran canvi?
Una millora en la qualitat de vida, tant familiar com laboral. Em diverteixo molt més i m’ha enriquit molt tot l’aprenentatge que he assolit al llarg d’aquests anys sobre el que comporta tenir un animal de companyia.

Què busca una persona en entrar a la teva botiga?

Principalment el que busca és un assessorament personalitzat. En aquests 25 anys sempre hem tingut un tracte molt proper amb la nostra clientela, sobretot a nivell de barri on hi tenim un fort arrelament.
En definitiva, qui entra a la botiga sap que aquí hi trobarà el menjar més adequat, així com els complements idonis i necessaris per al benestar del seu animal.

Quins productes i serveis oferiu a la botiga?

Pel que fa a nutrició animal, tenim més de 200 llavors diferents per a tot tipus d’aus; alimentació de totes les marques per a gossos i gats, de la mateixa manera que en tenim per peixos, amfibis, rèptils i petits mamífers.
També disposem de més de 2.000 referències, ja sigui d’habitacles, com de joguines, productes d’higiene, d’educació o de salut, entre d’altres.
A la vegada també oferim servei de perruqueria canina i tenim professorat diplomat en etologia canina, psicologia canina i  educació canina.

Cinema 2017/2019, mascotas mataro

Aquest 2019 es presenta amb novetats, quins projectes teniu?

Estrenem l’any amb una renovació completa de la botiga, que estrenarem el primer cap de setmana de febrer. Serà un redisseny total a nivell estètic, guanyant en espai i que així sigui més pràctic de cara als nostres clients.

A més d’aquest canvi, també posarem en marxa noves activitats enfocades en millorar el benestar de les mascotes. Plantegem tallers sobre l’educació canina com el d’ensinistrament per evitar l’agressivitat canina, però també altres de temàtiques variades, enfocats en la salut com el de primers auxilis, o de caire més lúdic com seria el de joc i  joguines per a cadells.

A banda dels tallers pràctics, també oferirem xerrades informatives, cursos de formació i unes activitats que ens agraden especialment, les sortides amb gos per Mataró, ja que és una activitat socialitzadora, on conèixer gent que comparteix la passió pels gossos, mentre es gaudeix de la ciutat.