Tardor és sinònim de festa

Ja és el cinquè any que els Geganters de la Llàntia conviden la ciutat a aquesta festa

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 30 Octubre 2018 11:21

Ciutat 2017/2018, festa halloween la llantia

Ja fa cinc anys que a la Llàntia, pels volts de la castanyada, hi ha festa grossa. I és que el barri ha agafat com a pròpia aquesta cita per fer la Festa de la Tardor, amb dos dies de programació que els Geganters de la Llàntia volen compartir amb la resta de la ciutat.

El dimarts 31 d’octubre hi haurà, a les 18.30 h, una cercavila de disfresses que anirà del Parc Rojo (entre el carrer Irlanda  i el carrer de la Boixa) fins al Parc de la Llàntia, on hi haurà ball i concurs de disfresses amb xocolatada a preus populars i repartiment de caramels per a tothom.

La torna de la programació serà el dissabte 4, quan entre les 17 h i les 22 h qui vulgui podrà posar a prova la seva valentia al Túnel del Terror, que tindrà l'entrada per l’Associació de Veïns de La Llàntia (C/ Galícia, 56). Com cada any, hi haurà dues versions: per als més petits i per als més atrevits

Des de les 17.30 h fins a les 21.30 h, davant mateix de l’Associació de Veïns, hi haurà tallers organitzats per Enlleura’t de jocs gegants per a totes les edats i es podrà pujar al toro mecànic, que sempre garanteix gatzara.