Tornar a caminar contra el càncer de mama

Últims dies d'inscripcions per a la gran caminada del diumenge 21, 10 anys després de la primera edició

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 12 Octubre 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, caminada maresme oncologicAra, contra el càncer de mama. Mataró torna a tenir una cita massiva amb la solidaritat, aquesta vegada amb la caminada que organitza l'entitat Maresme Oncològic per onzena edició consecutiva. Si fa dues setmanes era la solidaritat amb l'Alzheimer la que tenyia els camins de Mataró de caminaires solidaris, ara el relleu és per a una causa que massa famílies coneixen de prop i que, per tant, entendreix centenars i centenars de persones.


La caminada és una iniciativa que pretén difondre la feina que fa setmanalment l'associació, unir els seus participants i augmentar el nombre de socis. També és una activitat que busca recaptar fons per a les activitats que es porten a terme a l'associació, que són gratuïtes per als seus usuaris.

En les últimes edicions d'aquesta caminada, de fet, s'ha anat més enllà de les 5.000 persones. Una estampa més de solidaritat inclosa dins el programa "Mou-te amb cor", que aglutina totes les iniciatives esportives solidàries del calendari.

Ciutat 2017/2018, mou-te amb cor-logo

El 21 d'octubre

L'onzè "Caminem amb Maresme Oncològic contra el càncer de mama" serà el 21 d'octubre i s'ha d'aprofitar aquesta darrera setmana per fer efectiva la inscripció. I és que si es fa anticipada s'afavoreix l'organització, que compta amb la col·laboració de més d'una vintena d'entitats.

Les taules d'inscripció a la caminada solidària de Maresme Oncològic es poden trobar de dilluns a divendres a  l'Escola Cor de Maria, a les Esmandies, a l'Hospital i la Forneria La Llàntia. També es poden fer als establiments 6 Didals i Lencería Montse Pedrosa i dissabte hi haurà taules a les places de Santa Anna i d'Illa Cristina. Se superaran els 6.000 inscrits?

Ciutat 2017/2018, maresme oncològic
LA INSCRIPCIÓ
El preu de la inscripció és de 8 euros per als adults i 4 per als menors de 12. Dona dret a la participació, la samarreta i l'esmorzar.
El to festiu de la celebració s'acaba amb la música dels 80 que afegeix un colofó a base de ballaruques a una jornada protagonitzada per la solidaritat.