Quatre marxes recorden aquest diumenge l'1-O a Mataró

La Plataforma 1 d'Octubre crida a mobilitzar-se per homenatjar el referèndum i reivindicar-ne el resultat

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Divendres, 28 Setembre 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, referendum 1-0

Aquest diumenge a la tarda i vespre, Mataró recordarà el que va ser i va suposar l'1-O, amb una gran mobilització organitzada per la Plataforma 1 d'Octubre. Quatre marxes recorreran les seus electorals fins a la plaça Santa Anna, on es farà l’acte commemoratiu.

A partir de les 6 de la tarda es fa una crida a tots els mataronins a concentrar-se davant el seu col·legi, on es llegirà un manifest. Al llarg de tota la ciutat, quatre marxes encapçalades per tractors passaran a recollir tota la gent concentrada per anar a la plaça Santa Anna, on es farà l’acte central commemoratiu.

Ciutat 2017/2018, referendum 1-0

Allà s'elaborarà un mural, acompanyat de música en directe, i a mesura que vagin arribant les diferents marxes a la plaça Santa Anna, s’iniciarà l’acte central, en què, a través del recull de diferents testimonis i imatges, s’aniran recordant tots els moments d'aquella jornada.

Aquest acte, expliquen els organitzadors, "vol ser un homenatge a tots els que van fer possible l'1-O i, alhora, un acte de reivindicació de la democràcia".