A una setmana de la gran marea verda per l'Alzheimer

Últims dies d'inscripcions per a la gran caminada del diumenge 30, 10 anys després de la primera edició

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 21 Setembre 2018 10:36

Ciutat 2017/2018, moute amb alzheimerJa hi ha centenars de mataronins inscrits però cada any, per aquestes dates, la marea continua pujant. Falta una setmana per a una de les grans cites solidàries de l'any, l'acte més concorregut del programa "Mou-te amb cor".


La "Mataró Camina per l'Alzheimer" de l'AFAM ultima els seus preparatius i té com a objectiu aconseguir una autèntica marea verda –el color de les samarretes d'aquest any– que recorri el voral de la ciutat per recaptar fons per a l'AFAM. Aquest 2018 fa 10 anys de la primera edició d'aquesta iniciativa, i la voluntat i els esforços dels voluntaris se centren que aquesta onzena edició sigui la que aplegui més participants.

Una bona causa, molta gent i solidaritat segueixen sent els ingredients d'un acte esperat per molts maresmencs i que es proposa per a l'edició del dia 30 superar les 6.000 persones inscrites. Serien més que l'any passat i, fidels a la tradició, es batria el rècord de la caminada.

Per complementar l'aportació de la inscripció o per a aquells que  no poden participar-hi, es pot comprar cava solidari a la mateixa Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de la ciutat. Se'n ven a ampolles o a caixes.

Tres recorreguts
La caminada tindrà nous recorreguts, amb tres itineraris diferenciats. Hi haurà tres caminades en una: la urbana, de 4 quilòmetres, la curta, de 12, i la llarga, de 15,5, que voltarà el barri de la Pujada d'Argentona. Com sempre, el que importa és maximitzar la participació i per fer-ho el dispositiu d'inscripcions és complet i abraça diferents punts de la ciutat, segons dia i horari. Una quarantena d'empreses i entitats col·laboren amb la iniciativa.

Ciutat 2017/2018, moute amb alzheimer 2

 La inscripció

El preu de la inscripció és de 8 euros (4 per als menors de 12 anys). Dona dret a participar, a la samarreta i a esmorzar.
Aquest cap de setmana hi haurà taules d'inscripció a diferents punts de la ciutat. Si es prefereix, també hi ha l'opció de fer-la on-line a sportclickevent.com