Som Mobilitat organitza el segon ral·li d'eficiència energètica

L'activitat forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

  • Mireia Camacho // Foto cedida
  • Dijous, 20 Setembre 2018 17:45

Ciutat 2017/2018, rally mobilitat

Som Mobilitat organitza la segona edició del ral·li d'eficiència energètica, que se celebrarà el 22 de setembre. L'objectiu principal és fomentar la mobilitat sostenible, i per aquest motiu l'entitat ha optat per celebrar un ral·li amb un enfocament diferent: no es premiaran els vehicles més ràpids, sinó els més eficients. Per això només s'hi poden inscriure vehicles elèctrics.


La primera edició es va celebrar l'any passat, amb un recorregut que anava des de Mataró fins a Olot. Aquest any el punt de partida serà Rubí, i el recorregut finalitzarà a Mataró després d'haver passat per Castellbisbal i Santa Perpètua de Mogoda, on l'entitat té pensat establir nous serveis de mobilitat elèctrica compartida.

La sortida serà a les 10 h des del passeig del Ferrocarril de Rubí. Els participants tindran un màxim de 90 minuts per fer el recorregut passant per Castellbisbal i Santa Perpètua de Mogoda i acabar al Parc Central de Mataró. La inscripció val 10 euros i l'equip guanyador s'emportarà 100 hores de mobilitat elèctrica amb els cotxes de la cooperativa que els membres de l'equip podran distribuir-se com vulguin.

Setmana de la Mobilitat
Aquest acte té lloc dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que se celebra a Mataró del 16 al 22 de setembre. Durant la setmana hi haurà rutes, visites guiades i xerrades obertes a tothom.