Inscripcions obertes per la Caminada de l'Alzheimer

L'organització es proposa superar les 6.000 persones en el desè aniversari de la iniciativa

  • Redacció
  • Dimarts, 04 Setembre 2018 11:20

Ciutat 2017, caminada alzheimer

La Caminada serà el diumenge 30 però el camí ja ha començat. Durant tot el setembre s'enllesteixen els preparatius del Mataró Camina per l'Alzheimer i el cap de setmana ja es van fer les primeres inscripcions. L'engranatge, que es basa en el voluntariat i les col·laboracions, ja està en marxa i té com a objectiu una autèntica marea verda –el color de les samarretes d'aquest any– recorrent el voral de la ciutat per recaptar fons per l'AFAM. Aquest 2018 fa 10 anys de la primera edició d'aquesta iniciativa, una de les primeres grans iniciatives esportives i solidàries del calendari mataroní.

Bona causa, molta gent i solidaritat segueixen sent els ingredients d'un acte esperat per molts maresmencs i que es proposa per l'edició del dia 30 de superar les 6.000 persones inscrites. Serien més que l'any passat i, fidel a la tradició, es batria el rècord de la Caminada. 

Mataró camina per l'Alzheimer 2017

Tres recorreguts

L'organització també està treballant en els nous recorreguts, l'adequació de camins amples i l'establiment dels tres itineraris diferenciats. Hi haurà tres caminades en una, la urbana de 4 quilòmetres, la curta de 12 i la llarga de 15,5 anant a voltar al barri de la Pujada d'Argentona. Com sempre, el que importa és maximitzar la participació i per facilitar-la el dispositiu d'inscripcions és complet i abraça diferents punts de la ciutat, segons dia i horari. Una quarantena d'empreses i entitats col·laboren amb la iniciativa. 

El preu de la inscripció és de 8 euros i 4 pels menors de 12. Dona dret a la participació, la samarreta i l'esmorzar. Si es prefereix, també, hi ha l'opció de fer-la on-line a sportclickevent.com