Una gran Festa al Port

El cap de setmana del 9 i 10 de juny tindrà lloc la 7a edició de la Festa al Port per fer valdre el mar de Mataró i les propostes nàutiques que s’hi realitzen

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dijous, 07 Juny 2018 17:36

Ciutat 2017/2018, festa al port

El Port de Mataró s’omplirà d’activitats relacionades amb la nàutica i el mar durant els pròxims dies amb la trobada de vaixells centenaris i la gran Festa al Port. Aquesta última tindrà lloc el dissabte 9 i diumenge 10 de juny i serà la seva 7a edició, una iniciativa que té per objectiu promoure el mar i totes les propostes nàutiques que es fan al Port de Mataró. Comptarà amb moltes activitats gratuïtes i obertes a tothom: tastets de vela, caiac, pàdel surf, rem, un mercat artesà, activitats infantils, visites guiades, xerrades, entre altres.

Ciutat 2017/2018, festa al port

Visites guiades i activitats nàutiques
Amb motiu de la Festa, oferiran la possibilitat de gaudir de visites guiades al varador per descobrir les instal·lacions on es fa la reparació i manteniment dels vaixells. A més, es podrà visitar la base de salvament marítim de Creu Roja i veure demostracions d'un rescat marítim. També cal destacar que la varietat d'activitats del Port de Mataró que es podran provar durant la festa, les quals es poden fer durant tot l’any. Són les sortides en golondrina i catamarà, tastets de vela, motos aquàtiques, caiac, pàdel surf, big pàdel surf, pàdel surf ioga o rem.

Per últim, també està previst l’organització del mercat mariner, on es podrà gaudir dels millors productes d’una variada selecció d’artesans, activitats infantils, cercaviles, un espai amb atraccions infantils i inflables, xerrades per donar a conèixer l’àrea protegida Costes del Maresme, i una mostra nàutica.

Més de 2.500 places
En total, ofereixen més de 2.500 places gratuïtes per a activitats amb inscripció prèvia fins a esgotar places. Les inscripcions es poden fer a través del web www.vineamataro.cat, del telèfon 010 (o 807 117 010 si es truca des de fora de Mataró). Durant aquests dos dies s’ofereix un val d’aparcament de 4 hores gratuïtes al punt d’informació de la Festa al Port.