Els vaixells centenaris més espectaculars a Mataró i Arenys

El Port d’Arenys de Mar acull la trobada de vaixells històrics i centenaris Maresmar

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 07 Juny 2018 12:16

Ciutat 2017/2018, trobada vaixellsCom a preludi a la trobada Maresmar que tindrà lloc a Arenys de Mar el cap de setmana, alguns dels vaixells històrics i centenaris que hi participaran es podran visitar al varador de Mataró Marina Barcelona, al Port de Mataró aquest divendres. Es tracta d’un esdeveniment amb molta importància històrica que comptarà amb una flota de grans vaixells encapçalada pel  Santa Eulàlia i el Sirius, dos vaixells que compleixen un centenari i que encara naveguen. També hi participaran altres vaixells històrics com el llaüt Sant Ramon, el Far Barcelona i el Bon Temps, entre molts d’altres.

Les embarcacions es podran visitar de manera gratuïta entre les 10h del matí i les 20h del vespre.

Una altra de les atraccions de Maresmar serà un vaixell pirata per als més petits que s’instal·larà al Port de Mataró, i on els infants podran fer abordatges, enfilar-se a les veles i gaudir d’una tirolina.

Ciutat 2017/2018, vaixell centenari-sirius

Dissabte al matí sortida de la travessa

El dissabte 9 de juny a primera hora del matí l’alcalde David Bote donarà el tret de sortida a la primera Travessa a la Costa del Maresme. En aquest moment, els vaixells històrics sortiran del Port de Mataró amb rumb al Port d’Arenys de Mar.