La desena Marxa de l’Or contra l’exclusió social

10 o 15 quilòmetres de recorregut en aquesta iniciativa de la Creu Roja que destinarà els diners a fer un Casalet per als infants en risc d’exclusió social

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 07 Juny 2018 11:47

Ciutat 2017/2018,moute marxa d'or creu roja

Cobrir les necessitats dels nens i nenes en risc d’exclusió social és l’objectiu de la Marxa de l’Or, un esdeveniment amb finalitats benèfiques organitzat per la Creu Roja a Mataró-Sant Andreu de Llavaneres. La caminada serà aquest diumenge 10 de juny a les 8h del matí i sortirà de la seu de la Creu Roja a Mataró. Amb dos recorreguts, un de 10 quilòmetres i l’altre de 15, els participants podran participar d’una caminada a l’aire lliure amb finalitats benèfiques.
Les inscripcions es poden fer fins al mateix dia de la caminada a un preu de 10 euros. La recaptació es destinarà aquest any de nou al projecte del Casalet, orientat a infants de famílies en situació d’exclusió social.

Aquest és el desè any que s’organitza aquesta Marxa Solidària per garantir als infants del municipi en situació de vulnerabilitat la cobertura de les seves necessitats bàsiques, un dels eixos prioritaris de l’entitat.

Ciutat 2014/2015, MOU-TE

Pobresa i vulnerabilitat
Si la Creu Roja va apostar per crear 'el Casalet' va ser perquè van detectar que la disminució d’ingressos de les famílies provocava mancances alimentàries en els infants. Això és perquè les famílies no es podien permetre comprar aliments frescos i pels mals hàbits alimentaris. Per combatre això i les situacions diverses de vulnerabilitat i pobresa, el Casalet ajuda a cobrir necessitats alimentàries bàsiques dels infants, fomenta els hàbits saludables i treballa els aspectes que contribueixen en el bon desenvolupament personal dels infants.

Ciutat 2017/2018,moute marxa d'or creu roja

Inscripcions fins diumenge

Les inscripcions es poden fer a l’oficina de la Creu Roja a Mataró, al carrer Energia, 11 o el mateix dia de la marxa.
El preu de la inscripció és de 10 euros i inclou samarreta, botifarra i un obsequi.