Gairebé 200 nens i nenes inscrits a la 3a Copa Escolar Futbol Sala

El pròxim diumenge 3 de juny el Poliesportiu Municipal Eusebi Millan acollirà aquest torneig organitzat pel Club Futbol Sala Ciutat de Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 31 Maig 2018 17:27

Esports 2017/2018, futbol sala torneig escolar

La 3a Copa Escolar Futbol Sala Memorial Antonio Martínez arriba el pròxim diumenge 3 de juny amb una jornada plena de futbol sala. Entre les 9h del matí i les 21h del vespre els equips de nens i nenes inscrits a l’activitat podran competir contra altres equips de la mateixa categoria per aconseguir la victòria del torneig. En total, hi ha gairebé 200 infants inscrits amb els seus equips a aquesta copa i cal destacar que, tots ells, han jugat durant el curs a l’Esport Escolar.

La copa està íntegrament organitzada pel Club Futbol Sala Ciutat de Mataró i el club es fa càrrec de les despeses i de recaptar voluntaris.

El seu objectiu, segons comenta un dels organitzadors, Carles Domingo, és donar empenta a l’esport escolar perquè « Si tenim un esport escolar fort, tots els clubs de Mataró se’n beneficiaran». Domingo, a més, remarca que amb aquest esdeveniment no pretenen publicitar el club.

Les categories
Els infants que hi participaran tenen entre 7 i 11 anys i estaran dividits en 3 categories: prebenjamins (8 equips inscrits), benjamins (6 equips) i alevins (6 equips). Els més petits competiran entre les 9h i les 12h del migdia. Seguidament, a partir de les 13h, serà el torn dels benjamins i alevins.
Cal destacar que es farà una lligueta dins de cada categoria dividint els equips en dos grups per, després, enfrontar als guanyadors per a la victòria.

Recordant Antonio Martínez
Enguany la Copa arriba a la tercera edició i ha fet un canvi de nom per retre homenatge al fundador del club Antonio Martínez, passant-se a dir 3a Copa Escolar Futbol Sala Memorial Antonio Martínez.