Avisos activats per pluja, vent i mala mar en les properes hores

La previsió apunta a episodis de precipitació cada dia fins dissabte

  • Redacció
  • Dimarts, 10 abril 2018 18:46

Pluja Torrencial

Remullarà i ho farà de valent. El Maresme rebrà en les properes hores la visita de la primera de les quatre borrasques que, de forma encadenada, es preveu que precipitin sobre la comarca en els propers quatre dies. La previsió apunta a que l'episodi amb més concentració d'aigua seria a partir d'aquesta nit de dimarts a dimecres, raó per la qual el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat a partir d'aquesta nit fins a tres avisos: per concentració de pluja, per vent i per mala mar.

Encara en el terreny de les previsions, alguns models apunten a que en el decurs del dia de demà a les comarques de Barcelona i Girona es podria arribar localment als 100 litres per metre quadrat. Una intensitat de pluja així comportarà, òbviament, perill de rierades al llarg de tota la comarca. En aquest sentit es recomana evitar-les.

Pluja fins dissabte

Els models de previsió meteorològica preveuen que la pluja es mantingui com a teló de fons de la climatologia maresmenca fins a finals de setmana. Tot i una possible treva en el decurs de dijous, es preveu pluja fins dissabte, quan amainaria. Per contra la setmana que ve l'augment de temperatures prendria el relleu de la pluja.