Espartac Peran s’envolta de mataronins pel seu nou programa a TV3

‘Enganxats’ analitzarà els diumenges al vespre les sèries de la televisió catalana

  • Redacció
  • Dilluns, 15 Gener 2018 10:09

Espartac Peran

Espartac Peran torna a TV3. Aquest diumenge s’estrena el seu nou programa ‘Enganxats’, un producció en la que s’abordaran i analitzaran les telenovel·les de la pròpia televisió, cada diumenge al vespre. El programa, que recull l’herència de l’exitosa tertúlia sobre La Riera que ja Peran conduia al seu anterior programa ‘Divendres’ és una de les estrenes de la graella de TV3 per aquest 2018.

A més, el periodista s’ha acompanyat de nombrosos mataronins per aquesta producció com la periodista Estel Batet o els tertulians per a l’ocasió Boris Ruiz i Sara Espígul, coneguts pels seus papers en les ficcions catalanes.

Enganxats s’emetrà els diumenges a les 19:50, abans del Telenotícies Vespre. Al programa abordaran els moments clau de la telenovel·la de la sobretaula, “Com si fos ahir”, i de la sèrie “Benvinguts a la família”, que començarà a emetre’s el dilluns 22 de gener.

Espartac Peran s’acompanyarà d’una taula amb actors i altres personatges coneguts, es comentaran els moments més intensos de la setmana, a les telenovel·les “Com si fos ahir”, que TV3 emet cada dia a les 15.55, i “Benvinguts a la família”, que s’emetrà cada dilluns a les 21.55. Entre els convidats hi ha actors coneguts per haver participat en diverses sèries de la cadena, com ara Boris Ruiz i Anna Barrachina (“Ventdelplà”, “Merlí”), Sara Espígul (“El Crac”), Clàudia Costas (“La Riera”), o el periodista David Balaguer. A més a més, la pròpia Estel Batet presentarà les interioritats més inimaginables en format de “making of” que es plantegen mentre es duen a terme els rodatges, i Mireia Mallol es farà ressò de les xarxes socials.