Nous propòsits: Perdre pes

Per un 2018 més lleuger

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Divendres, 12 Gener 2018 10:51

Ciutat 2017/2018, perdre pes

Un cop s'acaba l'any és el moment de fer una petita llista amb aquelles coses que ens agradaria canviar de cara a l'any que comença, projectes que ens agradaria començar o acabar, i molt més. Un dels propòsits més comuns en començar l'any és el de perdre pes o, relacionat amb això, el d'estar més en forma o menjar aliments més saludables. Hi ha moltes dietes i consells per perdre pes, però fer-ho d'una manera saludable i que duri en el temps no és gens fàcil.

Moltes dietes ràpides ajuden a perdre uns quilos de manera quasi miraculosa. Aquestes dietes ajuden a perdre un pes que, amb l'efecte rebot, a la més mínima es recupera amb rapidesa. Els experts recomanen que la dieta es faci ben feta, amb el seguiment i els consells d'especialistes, i sense intentar córrer. Perdre pes a poc a poc fa que es pugui mantenir la línia amb més facilitat i que s'eviti el sobtat "efecte rebot". A més, és bàsic modificar els nostres hàbits de consum i activitat física per aconseguir aquest objectiu de mantenir un pes més baix.

Ciutat 2017/2018, perdre pes

Una actitud optimista

És força comú que aquells que volen perdre pes comencin les dietes amb negativitat i sense motivació perquè veuen la dieta com un camí ple d'obstacles. Després d'haver intentat perdre pes en diverses ocasions, és difícil afrontar-ho amb optimisme. Tot i això, una bona actitud davant el canvi que es vol viure és bàsica per acabar la dieta amb èxit complint les expectatives esperades. Una clau per aconseguir l'èxit és encarar la dieta amb pensaments positius perquè, al cap i a la fi, serà un procés que et farà sentir millor.

Ser constant
Una altra clau perquè la dieta funcioni és establir pautes diàries i complir-les amb constància. Per exemple, és important menjar a la mateixa hora cada dia, el mateix nombre d'àpats i planificar la compra amb
anterioritat.

Fer esport
Sens dubte, acompanyar la dieta amb esport és bàsic per assolir el propòsit de perdre pes durant aquest 2018. A més de perdre pes, fer esport t'ajudarà a sentir-te actiu, veure't més fibrat i a activar el metabolisme.