Tot a taula: per a aquest 2018

Les cites amb el plat

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Dijous, 11 Gener 2018 11:24

Maresme 2017/2018, tot a taula-calamarenysEl Maresme és una comarca amb una cuina rica i amb una de les hortes més extenses i riques en productes de la terra. Així ho fan palès el gran nombre de jornades gastronòmiques de renom que tenen lloc a la comarca. Ara que comença l'any cal recordar les cites gastronòmiques que no ens podem perdre d'aquest any 2018 a Mataró i els municipis del voltant.

Per començar l'any, l'agricultura de proximitat serà la protagonista del Mercat de Proximitat de Canet de Mar, el 13 de gener de 9 a 14h, seguida de les Jornades de la Cuina del Pèsol al Maresme, les quals tornaran a la comarca per donar entrada a la primavera amb aquest producte tan maresmenc entre el 9 de març i el 29 d'abril. La tradicional Fira de Sant Ponç visitarà Mataró els dies 5 i 6 de maig i del 28 d'abril al 27 de maig serà el torn de les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa al Maresme.

La Musclada Popular a Canet de Mar tindrà lloc el 14 de juliol amb el musclo com a producte central. Més endavant, durant la tardor,  el calamars serà el protagonista al municipi d'Arenys amb la celebració del Calamarenys, les Jornades Gastronòmiques del Bolet visitaran la comarca i la Ruta de la Tapa a Mataró tornarà un any més perquè puguem tastar les tapes més bones i innovadores.