Cinc regals de Reis per comprar a última hora

Idees d'última hora per a Ses Majestats i els seus patges: Per a les compres 'in extremis', solucions fàcils

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 04 Gener 2018 10:39

Regals Última Hora
Els Reis són Mags però s'assemblen massa a qui els fa la carta. A totes les cases i famílies hi ha el típic que fa la carta massa tard i s'ha de moure a última hora. El 5 de gener podria ser el Dia Internacional de les compres campi-qui-pugui però enlloc està escrit que, pel fet d'anar a última hora, els patges no la puguin encertar. Al contrari.


Aquí tens cinc idees, cinc opcions i sobretot cinc solucions per a tots aquells regals que no saps ben bé com encarar. Cinc comodins a mà perquè després d'estripar el paper de regal hi hagi, automàticament, un somriure còmplice. Estigues atent!

Els vals

Els vals són un recurs segur perquè s'adapten al gust del que rep el regal. Un dels més especials pot ser el de la Destil·leria, l'espai-galeria d'art. Que els Reis portin art sona molt bé. A més et permeten escollir l'obra o fixar la quantitat de diners que vulguis i l’homenejat podrà bescanviar el xec per l’obra d’art que triï. Serà un regal memorable!

Ciutat 2017/2018, regals ultima hora
AQUEST ANY REGALA ART
FES EL TEU VAL DE REGAL

Pintura, dibuix, Il·lustracions, gravat, litografies, ceramica, escultura, joieria, mobles de disseny...
Camí Ral, 282-284 · Mataró · T. 610 594 378
www.destilleria.com I Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Un altre val que segur que t'agrairan pot ser el d'un bon restaurant. Al Bocca, per exemple, et permeten regalar l'experiència única de menjar com un rei en un establiment recomanat per la Guia Michelin.

Ciutat 2017/2018, regals ultima hora
REGALA UNA EXPERIÈNCIA,
REGALA GASTRONOMIA!

 Vals regal de diferents menús, per a diferents gustos i butxaques, a la botiga online:
www.boccarestaurant.com/botiga
Pl. Espanya, 18, Mataró · T 937 411 269

Regals físics

Si com a patge t'agrada més embolicar coses físiques, para atenció. A l'Òptica Denuc es poden trobar, a preu del tot assequible, ulleres i vidres monofocals, un recurs perfecte i, sobretot, un regal que resultarà del tot útil a qui el rebi.

Ciutat 2017/2018, regals ultima hora
ULLERES* I VIDRES MONOFOCALS ANTIREFLEXANTS**
*Muntura Outlet. **Vidres CIL A 2.00DP ESF. A 4.00DP
Via Europa, 137 (Plaça Italia) · Mataró
T. 937 414 526 · www.opticadenuc.com

I si hi ha menuts a la família, ja ho saps. Poques coses més útils que una trona multifuncional on poder menjar, dormir i jugar A Petchibebe hi ha disponible un model del tot polivalent que resultarà a més, una ajuda per tota la família: una trona tot-terreny. Molt millor que una joguina!

Ciutat 2017/2018, regals ultima hora
TRONA GUSTO
Trona multifuncional amb la qual podrà menjar, dormir i jugar.
Camí del Mig, 69, local 6 · Mataró
T. 937 579 570 · www.petchibebe.es

Un altre regal d'última hora però que servirà durant tot l'any és una subcripció a la Fosbury, la revista de tot l'altre esport. Per només 29 euros tindràs els quatre números de 2018 enviats a casa i, també, pots regalar ser soci del Club Fosbury. Una manera de regalar lectura, esport, cultura i donar suport al projecte.

Ciutat 2017, fosbury-revistes
REGALA LA REVISTA DE TOT L'ALTRE ESPORT
REGALA CULTURA ESPORTIVA MÉS ENLLÀ DEL FUTBOL!

 La subscripció a la Fosbury es pot fer online:
www.fosbury.cat/paper
Carrer d'en Xammar 11, Mataró · T 936 96 16 42