Els quatre asos de la cuina mataronina

Michelin torna a destacar i recomanar Bocca, Nou-cents, Sangiovese i Marineta

  • Redacció
  • Divendres, 22 Desembre 2017 14:56

Bocca restaurant

“El Bocca té una llarga trajectòria. A la seva sala acollidora podrà degustar una cuina tradicional actualitzada que aglutina nombrosos arrossos, plats dels de tota la vida i suggerències derivades dels productes del dia a la llotja d’Arenys”. Paraula de Guia Michelin. La guia gastronòmica més coneguda i respectada torna a destacar quatre establiments de la ciutat com són el restaurant ubicat a la Plaça d’Espanya, el Sangiovese, La Marineta i el Nou-cents.

Especials, 2014/2015, restaurants

Els quatre asos de la cuina mataronina, doncs, revaliden la menció Michelin que en parla en to elogiós de la seva aposta. Del Bocca en destaca la seva tradició i com treballa el peix, per exemple.

 

Especials, 2014/2015, restaurants

El Nou-cents, ubicat al Torrent, va agradar als inspectors de la guia pel to rústic d’un dels seus dos menjadors. Destaquen que la seva és “una cuina actual de bases clàssiques, treballant molt la trufa, els bolets i la caça”. Del Sangiovese, al carrer de Sant Josep, en destaquen l’estètica moderna i la cuina vista. “Ofereixen elaboracions de mercat i de temporada, per això els menús varien am el canvi d’estació”. 

Especials, 2014/2015, restaurants

La Marineta és el quart restaurant amb menció, distinció singular pels seus platets i tapes. Michelin destaca la seva “cuina catalana de mercat ben interpretada pel xef, que equilibra tècnica, creativitat i passió”. 

Especials, 2014/2015, restaurants