420 persones a la Caminada per La Marató

El TecnoCampus va organitzar aquesta caminada el diumenge 17 de desembre per recaptar fons que aniran destinats a la investigació contra les malalties infeccioses

Ciutat 2017, caminada marato

Estudiants, treballadors del parc i ciutadans van participar de la gran Caminada per la Marató de TV3 dedicada a les malalties infeccioses que va tenir lloc el passat diumenge. La voluntat de la caminada era, a més que els participants gaudissin d'un esdeveniment lúdic i esportiu, recaptar fons per la Marató d'enguany. Concretament van aconseguir reunir un total de 4.231 euros que van anar dirigits a la investigació de les malalties infeccioses.

Ciutat 2017, caminada solidaria tecnocampus
La caminada va tenir dos recorreguts de sis i vuit quilòmetres, amb un punt de sortida i arribada en comú: l'edifici TecnoCampus. Un cop a la plaça del TecnoCampus, es van fer una sessió d'estiraments i una flashmob per cloure la jornada lúdica. Els voluntaris de les comissions de campus saludable i cultura, formades per estudiants i treballadors del TecnoCampus, van fer possible aquesta iniciativa, coordinada per la Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària.