Futbol solidari per equipar l’aula d’estudi de l’Escola Pia de Thiaroye

Santa Anna acull la XXIIa edició de les Jornades, a les portes de Nadal

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 14 Desembre 2017 10:41

Ciutat 2017, jornades futbol solidari senegal

La distància entre Senegal i Mataró es torna a fer petita. Enguany, el projecte que alimenta les XXII Jornades del Futbol Solidari és l’equipament de les aules del Col·legi de secundària i batxillerat de l’Escola Pia de Thiaroye, de Senegal. Amb aquest
objectiu, l’Escola Pia Santa Anna Mataró serà escenari de tornejos solidaris de futbol durant aquest cap de setmana, els dies 16 i 17 de desembre.

Sota el lema “Junts marcarem el gol que canviarà el món”, ja fa més de vint anys que les Jornades de Futbol Solidari ofereixen dos dies plens de partits i lligues de futbol per a totes les edats. Per tal de participar-hi, cada jugador fa una aportació voluntària d’un
mínim de 5 euros. A més, també hi haurà un bar solidari i altres activitats que duren tot el cap de setmana. Tots els beneficis obtinguts van destinats a l’acompliment del projecte. Les Jornades són organitzades pel Grup d’Esplai l’Erol de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, a partir de la col·laboració amb l’Associació d’Amics de l’Escola Pia del Senegal i la Fundació Educació Solidària.

L’any passat es van recollir un total de 9.120 euros amb què es van equipar les aules i la sala de professors de l’escola de Thiaroye, localitat senegalesa on és present l'Escola Pia des de l'any 2006. Enguany, els beneficis del projecte preveuen realitzar quatre aules, un despatx i la sala d’estudi i informàtica a l’escola de secundària i batxillerat. En concret, amb els beneficis de les XXII Jornades es pretén equipar la sala d’estudi amb material com taules, cadires, projector, portàtil, impressora, armaris... Tot plegat, té un cost aproximat de 8.825 euros. Avui l’escola de secundària ja compta amb nou aules i una sala de professors, així com tres blocs de lavabos.

Ciutat 2017, futbol solidari
FITXA:
Data:
Dissabte 16 i diumenge 17 de desembre.
Lloc: Escola Pia Santa Anna.
Aportacions: Un mínim de 5 euros per inscripció per jugador. També hi haurà bar solidari i altres activitats amb la finalitat de recaptar fons pel projecte a Thiaroye.