L'ambient més nadalenc a Mataró

La ciutat comença oficialment la campanya de Nadal amb l'encesa de l'enllumenat el dissabte 2 de desembre

  • Divendres, 01 Desembre 2017 13:20

Ciutat 2014/2015, llums nadal

A partir d'aquest dissabte 2 de desembre l'ambient més nadalenc ja regnarà a la ciutat de Mataró amb l'encesa de la il·luminació de Nadal. Els carrers es podran veure il·luminats diàriament quan es faci fosc fins al dia de Reis. A més, l'Ajuntament i algunes entitats dinamitzaràn els dies nadalencs amb diverses activitats festives.

L’acte d’encesa de l'enllumenat el farà l’alcalde, David Bote, a les 19 h des de la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal situada a la plaça de Santa Anna. L'acte anirà acompanyat d'un espectacle de màgia que també ha reservat espai a la sorpresa.Enguany s’il·luminaran el doble de carrers que en anys anteriors perquè l’Ajuntament ha assumit el cost de la il·luminació i n’ha instal·lat més al centre històric i als principals carrers comercials de Rocafonda, Cerdanyola i Peramàs-Esmandies.

Enguany les activitats de Nadal tindran lloc fins al 7 de gener i hi col·laboren diferents entitats, associacions comercials i serveis de l’Ajuntament com són Promoció de Ciutat, Cultura i Esports. La programació inclou actuacions de dinamització de la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal, visites guiades, parc d’atraccions infantils, teatre, recollida de cartes i la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient, entre altres activitats.

Nadal a Mataró amb el comerç

Prèviament a l’encesa dels llums l’alcalde, David Bote, i la regidora de Desenvolupament Econòmic, Núria Moreno, celebraran una trobada amb representants de comerciants, restauradors i entitats culturals. La trobada ha estat programada per tal de posar en comú les activitats que tindràn lloc els pròxims dies a la ciutat dins el programa 'Nadal a Mataró'. Hi estan convocades entitats com la Unió de Botiguers de Mataró, l’Associació de Comerciants del Casc Antic de Mataró, el Gremi d’Hostaleria, l’Associació de Comerciants de la Plaça de Cuba, Bulevards de Mataró, comerciants de Cerdanyola, Rocafonda, i Peramàs–Esmandies, la sala Cabanyes i l’Associació de Pessebristes de Mataró, entre altres.

Un concurs per Instagram

La novetat més destacable d'enguany és la iniciativa 'Nadal de concurs', a través de la qual sortejaran 10 regals. Es tracta d'un concurs d’Instagram en la que els participants hauran de fer-se una fotografia i penjar-la amb l’etiqueta #NadalMataró i @visitmataro. La imatge haurà de comptar amb els objectes de colors de la campanya de Nadal a Mataró que hi haurà a les botigues, als restaurants, als mercats i a la Fira de Pessebres.