El CDR contra la repressió

El dia 2 de desembre tindrà lloc a Mataró la jornada sota el lema 'No podran perseguir tot un poble'

Concentració celebració CDR Mataró

El Comitè de Defensa de la República de Mataró (CDR Mataró) organitza el pròxim 2 de desembre una jornada contra la repressió al Pati del Cafè Nou de Mataró. Sota el lema 'No podran perseguir tot un poble' celebraran una taula rodona, un taller de resistència pacífica i una botifarrada al 155. Tot això acompanyat de la música amb Andana i les punxadiscos Comandanta Ramona. Els actes es proposen reivindicar que les accions realitzades durant el 8N van ser actuant com a poble.

La iniciativa sorgeix com a resposta a les investigacions que els Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil estan portant a terme per identificar els membres i participants d'actes dels diferents CDR arreu del territori com els talls de les autovies, així com la intenció per part d'ADIF i RENFE de portar a la fiscalia general de l'estat els talls de les línies ferroviàries durant la vaga general. El CDR Mataró reivindica que les accions que va dur a terme van ser actuant com a poble i vol combatre la repressió amb aquesta jornada.

La jornada començarà a les 18h amb la taula rodona sobre afrontar la repressió titulada 'Com afrontem la repressió? insubmissió fiscal i desobediència laboral'. La conferència comptarà amb la participació de Xavier Pellicer d'Alerta Solidària i Oriol Pintos de la Coordinadora Obrera Sindical. A les 20h continuarà amb el taller de resistència pacífica a càrrec del col·lectiu de Bombers. En acabat, celebraran una botifarrada al 155 per sopar: botifarra de carn o vegana, pa, amanida, aigua o vi per un preu de 7 euros. Els tiquets es poden adquirir al Cafè de Mar, L'Altre Cafè Cultural i la seu d'Òmnium Cultural Maresme a la tarda.

En acabar el sopar començarà l'hora de la música amb els mataronins Andana, un grup jove de la ciutat que interpreta versions de cançons actuals. Tot seguit tindrà lloc la música més moguda amb Comandanta Ramona.