Sis anys caminant per la salut mental

'La Marxa per a la Salut Mental' arriba aquest any el diumenge 26 de novembre amb dos recorreguts, de 8 i 12 quilòmetres

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Dijous, 16 Novembre 2017 11:36

Ciutat 2017, Mou-teSota el lema 'Camino amb tu' el Fòrum d'iniciatives assistencials i de gestió en salut mental a Catalunya (Fòrum)  organitza una nova edició de la Marxa per a la Salut Mental. L'objectiu bàsic és el de conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental. La marxa no té caire competitiu, sinó només lúdic i social, i està adreçada a tot tipus de persones d'edats i condicions físiques diverses. La marxa és doncs l'excusa perfecte per passar un matí d'esport saludable i solidari amb la família o els amics.

Aquest diumenge 26 de novembre a les 9 del matí sortirà la marxa des de la platja del Callao. Els dos recorreguts, tot i que seguiran traçats completament diferents, acabaran de nou al mateix indret de la platja. A un preu de 7 euros per inscripció, els participants podran realitzar el traçat de 12 quilòmetres o el de 8. El primer pujarà fins a l'Ermita de Sant Martí de Mata, mentre que el segon completarà el passeig marítim i el braç del port.

Espais d'inscripció

Per inscriure's es pot acudir a la plaça de Santa Anna el dissabte 18 i 25 de novembre, a la plaça Illa Cristina els mateixos dies, a la botiga Esports Discovery de dilluns a dissabte tant al matí com a la tarda, al SRC Maresme, a l'espai de l'associació de Salut Mental Mataró-Maresme del carrer Sant Pelegrí els dimecres a la tarda i al Centre de Dia Arep de Barcelona. Amb la inscripció cada participant podrà gaudir, a més de la caminada, d'una samarreta i l'esmorzar a càrrec de l'organització.
Gràcies a aquesta iniciativa i als diners recollits cada any els impulsors van poder organitzar la primera edició d'Esport per a Tothom, una festa que utilitza l'esport com a eina integradora per garantir l'esport inclusiu. Volen que aquesta sigui una cita anual.

Ciutat 2017, Mou-teLa Fitxa:
Data: El diumenge 26 de novembre a les 9h.
Lloc: A la platja del Callao.
Recorreguts: 8 i 12 quilòmetres.
Preu: El preu de la inscripció és de 7 euros per a totes les edats.