La FAVM condemna l'agressió "feixista" de dissabte

La FAVM avisa a partits i institucions que qui es mantingui equidistant "estarà donant suport implícit"

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 06 Novembre 2017 10:53

Especials 2017, juan sanchez

El secretariat de la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró (FAVM) ha emès aquest dilluns un comunicat de condemna de les agressions que va patir dissabte un jove de la ciutat "a mans d'un grup d'extrema dreta" durant la manifestació unionista que va recórrer els carrers de la ciutat per reivindicar la unitat d'Espanya. El moviment veïnal reclama a totes les institucions i partits polítics que rebutgin frontalment aquest tipus d'actituds i avisa que qualsevol que no ho condemni i es mantingui equidistant "estarà donant suport implícit" a les agressions, ha explicat el president de la FAVM, Juan Sánchez.

Les altres reaccions

L'alcalde de la ciutat, el socialista David Bote, ha expressat també el seu enuig a través de les xarxes socials: "Condemno rotundament l'agressió i qualsevol tipus de violència", va piular Bote al seu perfil de Twitter.

També s'han pronunciat al respecte els líders del PP i de PxC a Mataró, José Manuel López i Mònica Lora, que van ocupar la capçalera de la manifestació unionista de dissabte. Mentre López (PP) assegura que "la violència mai és justificable" i espera "que se'ls caigui el pèl als agressors", Lora (PxC) resta importància als fets: "Orgullosa de la manifestació. Aclarir que no hi va haver cap agressió en aquesta. Sí a la ciutat, la qual condemno. Prou manipulació", ha piulat.