Continua la Castanyada a La Llàntia

Els Geganters organitzen un túnel del terror i una tarda de jocs gegants per a tots els públics

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 03 Novembre 2017 00:00

Ciutat 2017, Halloween PumpkinEl barri de La Llàntia celebra la Castanyada amb dos vespres festius: el del passat 31 d'octubre i el de dissabte dia 4. La Festa de Tardor del barri es proposa barrejar la Castanyada i el Halloween com ja és tradició amb activitats variades al barri. El dissabte 4 de novembre a la tarda, els Geganters de la Llàntia organitzen una gran festa pels mataronins i mataronines.

El plat fort de la festa tindrà lloc el dissabte dia 4 de novembre, en el que la festa continuarà amb un túnel del terror. Situat al local de l'Associació de Veïns de La Llàntia a partir de les 5 de la tarda, el túnel oferirà dos recorreguts: el més suau per als menuts de la casa fins a les 7 del vespre, i el recorregut pels més atrevits fins a les 10 de la nit.
Per la seva banda, l'empresa Vilajocs oferirà jocs gegants variats, tots ells gratuïts. Els jocs seran oberts per a infants i adults i s'ubicaran just davant de l'Associació de Veïns del barri.
La Festa de Tardor del barri de la Llàntia va començar el dimarts 31 d'octubre a la nit amb una barreja de la Castanyada i el Halloween. A partir de les 18.30h de la tarda una cercavila de disfresses i caramels al ritme del grup "iDrum percussió" va recórrer els carrers del barri.