"Hi ha molt ambient perquè hi ha escoles, instituts, comerços i altres espais"

Martín Rodríguez va ser el fundador d'Aluvidres l'any 1991, una empresa especialitzada en la instal·lació de vidres i el tancament tèrmic amb alumini, i fa molts anys que viu a aquesta zona de Mataró

  • Redacció // Fotos: arxiu
  • Dilluns, 23 Octubre 2017 00:00

Com és viure al barri de Vista Alegre i els Molins?

En aquest barri vivim molt tranquils, ja fa temps que no hi ha cap tipus d'enrenou. Abans potser hi havia més problemes però ara ja ha canviat. Fa anys que hi visc i és un dels barris que costa més trobar pisos perquè és molt tranquil i a tothom que hi viu li agrada viure aquí.

Hi ha ambient i vida pels seus carrers?

Hi ha molt ambient pels carrers perquè hi ha força comerços, escoles i instituts, parcs i places i molt més. Molts dels que hi vivim som vinguts d'Extremadura, Andalusia o de Castella. Ens agrada la vida alegre pels carrers i hi ha poques queixes i problemes.
Teniu tots els equipaments necessaris per al dia a dia?
Des del meu punt de vista tenim de tot i, a més, últimament han arreglat espais que estaven una mica descuidats. Per exemple han netejat i tallat arbres que estaven malament i estan millorant l'espai de davant del GEM i el Thos i Codina, un aparcament que està quedant molt bé.

Què és el pitjor del barri?

Hi ha arrels que sobresurten per la vorera d'alguns carrers que s'haurien d'arreglar per evitar que ens puguem entrebancar. Fa poc vaig parlar amb l'alcalde per demanar-li que ho arreglessin: només cal treure l'arrel, posar ciment i mirar que quedi tot pla. També hi havia alguns parcs que estaven molt abandonats però ara hem notat que els cuiden i netegen més que abans.

I el millor de viure-hi?

Sens dubte el millor és la gent que hi viu i hi treballa, perquè a totes les botigues i equipaments són molt amables i tenen molt bon tracte. També penso que hi ha molta feina i això ho hem notat a Aluvidres, on generalment hem comptat amb forces clients, inclús vam treballar durant uns anys amb l'Ajuntament de Mataró.

Ciutat 2017, aluvidres

Compteu amb clients del barri a Aluvidres?

Tenim clients del barri perquè fa molts anys que vivim i treballem aquí. Amb la crisi vam començar a treballar amb més empreses de Barcelona, Arenys, Llavaneres o altres municipis perquè aquí va baixar molt la feina.