Deu anys caminant contra el Càncer de mama

L'associació Maresme Oncològic organitza la Caminada contra el Càncer de Mama el diumenge 22 a les 9h del matí, en la que esperen uns 6.000 participants

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 20 Octubre 2017 00:00

Ciutat 2017, caminada maresme oncologicL'associació Contra el Càncer Maresme Oncològic organitza per desena vegada la Caminada contra el Càncer de Mama, una iniciativa que pretén difondre les tasques que realitza setmanalment l'associació, unir als seus participants i augmentar el nombre de socis. També és una activitat que busca recaptar fons per les activitats que es porten a terme a l'associació, les quals són gratuïtes pels seus usuaris. La jornada tindrà lloc aquest diumenge dia 22 d'octubre a partir de les 9 del matí.

La caminada compta amb dos recorreguts diferents, un de quatre quilòmetres i un de set, i acabarà amb una festa amb música dels 80 a càrrec de David Oleart. Va néixer com una iniciativa "per caminar tots junts, parlar, conèixer gent i intercanviar vivències i impressions", explica la presidenta de Maresme Oncològic, Montserrat Chiva.

Al llarg d'aquesta dècada, la Caminada s'ha consolidat com el principal aparador de la tasca que fa l'entitat al llarg de tot l'any.

Tot i que és el desè aniversari de la caminada no han modificat l'activitat respecte dels altres anys. Des del punt de vista de la presidenta han optat per mantenir les activitats de cada any perquè organitzar-ne de noves per l'aniversari seria més costós i restaria dels fons econòmics destinats als tallers i teràpies de l'associació. "Intentem que les activitats siguin gratuïtes pels associats i no volem gastar els diners de la caminada en coses innecessàries", explica.

Volen arribar als 6.000
En l'edició passada, la novena, van comptar amb 5.700 participants que van caminar pel Càncer de Mama. Des de l'associació esperen arribar als 6.000 aquest any, xifra que rebrien com tot un èxit. Per  8 euros els majors de 12 anys, i 4 euros els menors de 12, els organitzadors garanteixen esmorzar, samarreta i una bona estona.

Ciutat 2017, caminada maresme oncologicLa fitxa
Data: El diumenge 22 d'octubre.
Lloc: Des del Nou Parc Central de Mataró.
Recorregut: De 4 o de 7 quilòmetres.
Preu: 8 euros els majors de 12 anys i 4 els menors. El preu inclou la inscripció, l'esmorzar i la samarreta.